ungabloggen.blogg.se

Hudvårds tips!!!

Kategori: Allmänt, hudvård, skönhet

Relaterad bildNu när vintern är över och man är lite torr i huden är det väldigt viktigt att ta hand om den, men det är inte alltid lätt att veta vilka produkter som är bra. Därför tänkte vi tipsa om en serie ifrån Nivea som heter Daily Essentials. Den serien innehåller en daily wash scrub, en effective cleansing gel, en purifying toner och en mattifying gel cream. Denna serien får din hy att bli så mjuk och återfuktad och fungerar såklart för både tjejer och killar.
 De är väldigt billiga och prisvärda, priset på de olika ligger på 65 - 80 kr vilket vi tycker är ett väldigt bra pris. Man kan hitta de på de flesta affärer som har hudvårdsprodukter.
 
 Efter att man har användt produkterna känner man sig verklien ren och fräsh och som sagt så blir ens hy väldigt len och mjuk. Alla de olika produkterna har olika egenskaper och rekomenderas att användas tillsammans men det gör absolut ingenting ifall man bara använder en eller två saker därifrån.
 Vi rekomenderar denna serien väldigt mycket och skulle va jätte kul ifall ni testar den och sedan kommenterar vad ni tyckte. 
Kommentera inlägget här: