ungabloggen.blogg.se

Veckans horoskop!

Kategori: Allmänt, horoskop

Väduren 21 mars- 20 april:
En ekonomisk boost inleder din vecka, kära Vädur, vilket är mer än välkommet just nu. Du känner dig rik på fler än ett sätt nu, kärlek inte minst, och det här är en härlig inledning på en ännu härligare vecka. Även de saker som du upplever som läskiga att uttrycka eller berätta för någon kommer fram nu. Se upp för att en gammal konflikt kan flamma upp i slutet av veckan, där samarbete inte direkt är din starkaste sida. Håll dig så tålmodig som möjligt, för att inte på en gång explodera av irritation.

Oxen 21 april- 21 maj:
En social festlighet inleder veckan, kära Oxe, vilket värmer hela hjärtat nu, men framförallt sätter igång fantasin. Du tar nu beslutet att satsa på en kreativ utmaning, ett projekt som du redan på flera plan bestämt dig för att genomföra, men först nu vågar prata högt om – vilket kan vara nervöst, och du kan vara rädd att du skulle tappa kontrollen över din egen plan genom att bara uttala den. Dessa hinder tar du dig över nu, och hittar ett sätt att istället göra den alltmer till din plan, genom att prata om den. Du kan också vara tvungen att bryta stora löften nu, eller vara tvungen att bryta en viktig rutin för någon annans skull. Det blir inte din favoritstund denna vecka.

Tvillingarna 22 maj- 21 juni:
En oväntad utveckling på jobbet eller kring dina framtidsplaner förändrar din inställning till saker under veckans första dagar, kära Tvilling, och du är i betydligt mycket mer produktivt än på länge utan att känna dig överdrivet stressad. Peppen blir inte mindre av att ditt stöd från vänner som är enormt nu. I slutet av veckan blir det lite sämre stämning, när en romans inte direkt är i sitt bästa läge, eller du känner att någon försöker ta något som betyder otroligt mycket för dig ifrån dig. Men kämpa på för att få vad du vill ha.

Kräftan 22 juni- 22 juli:
En härlig push från vänner och personer som du ser upp till hjälper dig att starta veckan på bästa sätt, kära Kräfta, och det kommer väl till pass. Den energi du får av dina nära och kära nu, eller kära som bor långt borta, hjälper dig att ta ett viktigt beslut eller satsa så helhjärtat som du verkligen vill på en framtidsplan, en ny uppgift, ett nytt projekt. Lite mindre härligt blir det i slutet av veckan när ett brustet löfte, en överdrift eller någon annan känslig konflikt blossar upp mellan dig och någon du bor med, en familjemedlem, partner eller bästis. Våga ta upp och prata om det som pågår nu.

Lejonet 23 juli- 23 augusti:
Du är redo att göra en insats i början av veckan, kära Lejon, och en presentation, ett viktigt möte eller intervju går över förväntan nu. Det här ger dig massor av pepp för att satsa på något som du verkligen, verkligen längtat efter. Ett tufft samtal med någon där många romantiska känslor ligger inlindade blir konstruktivt och ärligt nu, och den här ärligheten överträffar alla era tidigare försök till öppen kommunikation.

Jungfrun 24 augusti- 22 september:
Du har mängder av energi och inspiration att göra något roligt med den du tycker bäst om, kära Jungfru. En peppande start på en fin vecka, som kommer med finfina nyheter vad gäller dina besparingar och utgifter. Du får stora nyheter vad gäller ekonomi, och det är möjligt att du har chansen att göra en lönsam investering. Se över att dealen är lönsam även i längden innan du säger ja bara. 

Vågen 23 september- 22 oktober:
En ny persons inträde i ditt liv betyder allt nu, kära Våg, och är veckans stora tema för dig. Den här personen symboliserar för dig nästan meningen med livet nu, även om det är mer känslan relationen förmedlar än personen i sig. Er närhet och harmoni är magisk nu, men det kan ta emot på andra plan i andra relationer denna veckan. I en syskonrelation kan du behöva säga ifrån ordentligt, medan det blir betydligt svårare i en annan familjerelation i slutet av veckan. Det oväntade med de konflikter som blossar upp nu är att det är du som står för de stora orden och utspelen. Du upplever lätt att någon är otroligt snål nu, och det är inte en anklagelse som denna person tar enkelt på.

Skorpionen 23 oktober- 21 november:
En romans får ordentlig med fart framåt i början av veckan, kära Skorpion, en av de mest passionerade och intensiva pushar du känt i ditt kärleksliv på ett tag. En oväntad dos av extra kärlek dyker upp, och du är mer än redo att dela med dig av den till de runt omkring dig. I övrigt är det en otroligt aktiv vecka för dig, där du gör, fixar, ordnar, styr upp, och inte minst tar hand om dig själv och din omgivning. Du är redo att göra saker på ett nytt sätt nu. Se bara upp för att alla kanske inte vill ta del av dina känslor. En oväntat slitsam konflikt uppstår inom dig när du slåss mot andras förväntningar på dig för att försvara dina egna behov. Lita på hjälp från den som känner dig allra bäst för att få stöd och ventilera kring detta.

Skytten 22 november- 21 december:
Du har tur att någon i din familj eller närhet står på din sida och stöttar dig maximalt i början av veckan, kära Skytt, och hjälper dig att pusha dig själv till en viktig livsstilsförändring eller en ny attityd till jobbet eller ett projekt i skolan. Men den viktigaste pushen kommer i mitten av veckan, när en du tar sats och landar i en romans eller ett kreativ projekt som genast stjäl ditt hjärta. Ett oväntat möte kan bli mycket mer än bara en vänskap nu, och det märks inte minst under ett allvarligt samtal mellan er två, där ni verkar känna varandra bra mycket bättre än ni först trodde. Se upp för en konflikt mellan dig och en vän när ni blandar in pengar i leken, och saker plötsligt blir på allvar. Svartsjuka och avundsjuka är också två väldigt vanliga teman i slutet av din vecka, och det här är inte en kamp som slutar jämt bara för att ni båda drar hårdare. Försök kompromissa och se det praktiskt, så fort som möjligt, för att undvika ett riktigt bråk.

Stenbocken 22 december- 19 januari:
Du inleder veckan med en mysig flirt, en plötslig dejt, en spontan tripp eller att få roliga nyheter som peppar upp, kära Stenbock, och det värmer i hjärtat även om det är andra som nyheterna gäller. Du är i en otroligt omtänksam fas nu, och sätter gärna andra före dig själv denna vecka. Håll också öronen spetsade denna vecka, då någon kan ge dig råd som du inte har en aning om hur värdefulla de är än. Veckans mörkaste moln drar in i slutet av veckan, när något som du verkligen jobbat hårt med på jobbet eller i skolan inte alls blir som du lovat, tänkt eller planerat. 

Vattumannen 20 januari- 18 februari:
Din pepp på spontan upptåg når sin maxnivå denna vecka, kära Vattuman, och du satsar allt på nytt och udda nu. Om du inte bjuder ut på spännande men ovanlig dejt, så flirtar du åtminstone loss med så många sötnosar som möjligt nu. Ett allvarligt snack är välbehövligt och oundvikligt i slutet av veckan, och går mycket bättre än du kunnat ana. Ni två har kanske äntligen hittat ert sätt att lösa konflikter på. Lite svårare blir det i slutet av helgen, när din energi drastiskt tar slut. Det är dags att dra i bromsen, ställa in, pausa och snooza loss. Om du gjort ett stort löfte så kan du vara tvungen att bryta det nu, och det blir inte veckans lättaste. Någon kan bli rejält arg på dig, någon som du vill imponera på. Men gå inte heller i motsatt fälla, och slit ut dig själv för någon annans skull.

Fiskarna 19 februari- 20 mars:
En push av energi kommer från en sötnos som inte verkar kunna få nog av dig, kära Fisk, när du i början av veckan uppvaktas ordentligt. Attraktionen mellan dig och en sötnos är starkare än stark nu, men gör ett kort besök i början av veckan, så passa på. Veckans stora tema är i övrigt ekonomi, och där det mesta är gott nu. En ny möjlig inkomst, chans till förhandling, bonus eller varför inte ett glatt besked om skatteåterbäring. Oavsett varifrån de kommer, så är pengar på väg mot dig nu. Ta en stund för dig själv för att samla krafterna och ta dig genom veckan.

Hoppas att ni gillade detta inlägg även fast veckan reda har startat och att det var ett ganska så långt inlägg. Gilla ifall ni vill ha fler "veckans horoskop"!
Kommentera inlägget här: